20.12. asiakas kävi valitsemassa, minkä sivuston hän haluaa julkaistavaksi. Tilanne oli jännittävä, koska mielestäni myös toisen ryhmän sivusto oli todella hyvä. Meidän työn asiakas kuitenkin valitsi.

K.K.Kuljetuksen nettisivujen tekemisen loppusuora oli kiireinen. Minä valitsin taustoja, Tuija värejä, Lauri väänsi koodia. Mikan osuus jäi vähän laimeaksi, koska hänellä oli muuttopuuhat meneillään ja uuden asunnon remontointi söi häneltä kaiken työstä jäävän ylimääräisen ajan. Sähköpostitse ja projektiohjelman välityksellä kävimme keskustelua sivuston vaatimista toimenpiteistä.

Tuija teki kuvista erilaisia versioita, joita Lauri voi testailla valmiina olevaan pohjaan. Minulle lankesi englannin kielisten sivujen kääntäminen. Tai oikeastaan otin sen itse tehtäväksi, kun tiesin muiden oleva töissä. Kuljetusalan sanasto oli sen verran vaikeaa, että aikamoinen metsästäminen oikeissa sanoissa olikin. Kävin läpi muiden kuljetusliikkeiden englanninkielisiä sivuja ja jopa englannin kielisiä myynti-ilmoituksia.

Nyt on sivut valmiina ja voimme huokaista helpotuksesta. Lopputulos oli kyllä vaivan arvoinen. Ainahan näissä koulutöissä pitää miettiä myös, että mitä opin. Ainakin sen, että jokaisen projektin jäsenen työ on arvokasta. Alkuun nähden, kun emme kukaan tunteneet toisiamme, nyt voi sanoa, että tunnemme toisemme aika paljon paremmin. Myös sen, mihin kukakin pystyy. Tämän ryhmän kanssa voisin tehdä toisenkin projektin.