Haluaisin oppia tällä jaksolla käyttämään varsinkin nettisivujen tekoon tarkoitettua ohjelmaa ja kuvankäsittelyohjelmaa. Marianan oppeja pitäisi vielä tarkemmin lukea, koska tunnilla mentiin niin nopeasti eteenpäin, että kuvat ja värit vaan vilahteli. Eevan projekti-jutut on tavallaan vanhan kertausta ja samalla sieltä tulee uusiakin asioita eteen. 

Projekti-jutut on osaltaan tuttuja. Olen itsekin ollut parissa projektissa mukana, tosin vaan rivijäsenenä ja jo Kotkassa tietotekniikkaa opiskellessani projektin teoria tuli tutuksi. Tosin huomasin kyllä, että asiat muuttuu ja kehittyy vuosien mittaan. Tämä käytettävä projektiohjelmakin on taas ihan uudenlainen.

Projektiryhmän ensimmäinen kokoontuminen oli aika sekava. Oikein meinasi ruveta naurattamaan se sekoilu alkumetreillä. Ihan ymmärrettäväähän se oli, kun me kaikki, Lauri, Mika, Tuija ja minä itsekin, olimme ja olemme edelleen, ihan vieraita toisillemme. Kukaan ei oikein osannut ottaa ohjia. Minä sitten, reippaana tyttönä, otin puheenjohtajan nuijan itselleni ja vihdoin sitten saatiin nimettyä Lauri projektin johtajaksi. Tuija oli omasta mielestään kaikkein heikoin lenkki koko asiakas-casessa, joten hän tarjoutui kirjoittamaan kaikki asiakirjat.

Sitten kun oli hyvin päästy alkuun, niin Lauri jakoi ihan reippaasti meille muillekin tehtävät ja siitähän tämä projekti pyörähti käyntiin.